Книжка "Приказка за Рила"

12,00 лв.
  • Кат. номер: P0001
Базова цена: 12,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

ВАЖНО! ПРОДУКТИТЕ СА В ПРОЦЕС НА ИЗРАБОТКА И ЩЕ БЪДАТ ДОСТАВЕНИ В РАМКИТЕ НА 30 КАЛЕНДАРНИ ДНИ. Благодарим за интереса и подкрепата към "Приказка за Рила"! :)

 

"Приказка за Рила" разказва историята на малката Рила, дете на Слънцето и цветята, търсеща своето място между социалния свят на хората и този на Природата. В красивите авторски илюстрации и запленяващата история, и малки и големи могат да се пренесат за малко там, в приказния свят на въображението и да повървят заедно с Рила по пътя към себе си!

 

Джулия Иванова е млад илюстратор/художник/автор...., който подтикнат от желанието си да разкаже историята на малката Рила, сътворява една запленяваща и замисляща история с уникални илюстрации, които те пренаят в един истински приказен свят! Само на 17, тя успява да вдъхне живот в една книжка, вдъхновение и за малки, и големи. 

 

"Рила е герой, който е с мен откакто започнах да се занимавам активно с изкуство. Тя не винаги се е казвала така, и не винаги е била дете на Слънцето и цветята, но винаги е била това, от което имам нужда. Това, което не се промени в нея с времето е, че тя е била главен герой на моя живот! Рила, това съм аз...! Надявам се, че книжката ще зароди в децата любов към планината, гората и цветята, а на порасналите деца ще напомни колко е хубаво, когато сме себе си, щастливи по детски!"